Maandelijkse aanlevering
gegevens kinderopvang.

Sjabloon? Wat een gedoe zeg...
Ontdek nu onze tool voor kinderdagverblijven: Eenvoudig en snel je KOI-rapporten genereren.
ssl aes 256 encryption badge zaycare.comgdpr compliance badge zaycare.comtrustpilot badge zaycare.com

Komen deze zinnen je bekend voor?

"Mijn kindgegevens kloppen niet. Het verwerkingsverslag voldoet steeds niet!"
"Ik wil geen administratie pakket aanschaffen, dat is allemaal te ingewikkeld."
"De deadline komt eraan en ik ben niet klaar met gegevens verzamelen!"
"Ik ben het zat om telkens achter de ouders aan te gaan voor de benodigde gegevens."
"Ik ben gefrustreerd door de nieuwe maatregels voor KOI."
"Wat een gedoe het kopieëren van informatie naar Excel."

Geen zorgen!
Binnen no-time een KOI-bestand aanmaken.

Onze tool is voor iedereen geschikt, ongeacht je software pakket.
Je hoeft geen gebruik te maken van onze volledige programma om te kunnen werken met de maandelijkseaanlevering tool. Overtuig jezelf en zie wat deze App voor jou kan betekenen!
Kinderen toevoegen voor gegevens aanlevering belastingdienst

Eén keer je huidige kindgegevens invullen.

Je kunt de kinderen één voor één toevoegen, door eenvoudig te beginnen met de namen van de kinderen in te vullen. Ook kan je een bestand importeren binnen de tool om sneller aan de slag te gaan.
informatie verzoek sturen voor gegevens aanlevering belastingdienst

Laat de informatie aanvullen door de ouders zelf.

Iets verkeerd of dubbel ingevoerd?
De tool laat dat zien met automatische validaties. Daarnaast kan je automatisch een beveiligd online formulier naar de ouders sturen.
KOI rapport aanmaken voor gegevens aanlevering belastingdienst

Eén druk op de knop en klaar is kees.

Het bestand zal naar je worden gemaild en staat onder de knop "Rapport". Het is nu gereed om naar de Belastingdienst gestuurd te worden.

Wat onze gebruikers zeggen op TrustPilot...

trustpilot review tess zaycaretrustpilot review pamela zaycaretrustpilot review els zaycaretrustpilot review lea zaycare

Waarom je voor MaandelijkseAanlevering.nl kiest..

Gebruik je geen software en heb je geen zin om met excel sjablonen te werken, dan is dit dé perfecte oplossing voor je kinderdagverblijf of gastouderopvang.

Ander Softwarepakket
Geen Software
Opstart & Training
Verplicht om heel systeem in te stellen, tijdrovend en duur
Sjabloons, papier forumiieren, tijdrovend.
Gebruik alleen de KOI module, geen verdere verplichtingen
Kosten
Hoge kosten
Geen kosten
Vaste lage prijs
Ontbrekende informatie vinden
Wachten op BD verwerking
Wachten op BD verwerking
Alle ontbrekende informatie direct zichtbaar
Ontbrekende informatie aanvullen
Non-stop ouders bellen & mailen
Non-stop ouders bellen & mailen
Verstuur automatisch een beveiligd online formulier naar ouder
Validaties
Alles handmatig corrigeren
Alles handmatig corrigeren
Automatisch nagegeken
Berekeningen
Alleen via facturatie module
Met de hand, alles berekenen en copy-pasten naar Excel
Automatisch berekend, 100% controle mogelijk
Cancel anytime
Nee
N.V.T
Jazeker en geld terug garantie

Veelgestelde Vragen

Maandelijks aanleveren? Hoezo moet dat?
In 2018 is de Belastingdienst samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een verbetertrajectvoor de kinderopvangtoeslag gestart. Het doel van het traject is het zoveel mogelijk voorkomen dat ouders te veel kinderopvangtoeslag moeten terugbetalen. Ter voorbereiding daarop is de afgelopen maanden aan alle kinderopvangorganisaties gevraagd om hiermee te beginnen. Vanaf 1 januari 2021 wordt het voor kinderopvangorganisaties verplicht om maandelijks opvanggegevens aan te leveren.
Wat houdt "Validaties" in?
De Belastingdienst hanteert een aantal regels voor de juiste verwerking van het KOI bestand. Het digitaal kopiëren van pdf facturen, en het handmatig invoeren van gegevens in excel, en het dan nog controleren of het goed geïmplementeerd is bezorgt je hoofdpijn.

Om later problemen te voorkomen analyseert onze tool alle gegevens op juisthuid bijvoorbeeld voor zoals de elfproef voor BSN, uplicate informatie, namen en tussenvoegsels op de juiste manier omvorme, en het gemiddelde uurtarief of gefactureerde totaal bedrag wordt voor je berekend.. helemaal automagisch.

Wat betekent dat u aan het einde van de maand wanneer je de gegevens moet sturen naar de Belastingdienst, niet verrast wordt met onnodig veel en chaotisch werk.
Ik mis veel informatie zoals BSN en geboortedatums, help!
Het komt veel voor dat een KDV veel informatie op verschillende plaatsen bewaard. Dit kost veel tijd om alle benodigde gegevens bij elkaar te zoeken en brengt veel ergernis met zich mee. Deze problemen spelen meestal op wanneer er een deadline aankomt. De maandelijkse aanlevering.nl zorgt ervoor dat u alle gegevens op een soepele en snelle manier kunt verzamelen door het overzichtelijke interface. Op die manier bespaart u veel tijd, papier en onnodig mailcontact met de ouders en collega’s. Door het duidelijke overzicht, kunt u zich beter focussen op de eventuele nog ontbrekende gegevens. Wat betekent dat u aan het einde van de maand wanneer u de gegevens moet sturen naar de Belastingdienst, niet verrast wordt met onnodig veel en chaotisch werk.
Hoe maak ik het rapport aan?
Wanneer alles naar tevredenheid is ingevuld, klik je eenvoudig op de knop genereren! Het rapport wordt vervolgens naar je gemaild. En staat bovendien onder de knop “Rapport”. Hierdoor is het rapport weer makkelijk terug te vinden en gereed door te sturen naar de Belastingdienst.
Hoe kan ik ouders een verzoek om informatie sturen?
Eenvoudigweg klikken op ‘stuur informatie verzoek’ en uw klanten kunnen de missende gegevens toevoegen. Deze kleine werkzaamheden bij elkaar opgeteld kosten de meeste tijd. Dit betekent, minder kans op menselijke fouten.
Wij doen het "zware werk" voor u, zodat u de tijd heeft om u op andere belangrijke zaken te richten, zoals de zorg voor de kinderen. En natuurlijk, eindelijk geen papierwerk meer!
Hoe kan ik KOI-bestanden genereren zonder administratie pakket?
Softwarepakketten voor kinderdagverblijven kunnen vaak een KOI-rapport genereren. Het nadeel hiervan is echter dat je het hele pakket moet af nemen. Dat betekent hoge kosten en extra handelingen om het te laten werken.

Wanneer geen software gebruikt wordt dan kost het nog steeds veel werk om alles handmatig in te vullen op het sjabloon van de Belastingdienst.

Onze tool is voor ieder KDV, BSO en GO organisatie beschikbaar. Zonder enige verplichting om onze geavanceerde modules te gebruiken. Wij hebben een simpele interface gebouwd, specifiek om deze organisaties te steunen met het aanmaken van de maandelijkse rapport..
Moet ik jullie volledige administratie systeem en modules gebruiken om een KOI-Rapport aan te maken?
Een belangrijk voordeel, je hoeft geen gebruik te maken van ons volledige programma om te kunnen werken met maandelijkseaanlevering.nl. Je kunt er direct gebruik van maken zonder enige verplichting.
Waarom hebben jullie deze tool ontwikkeld?
Als ondernemers in de kinderopvang kregen wij  de vraag van de Belastingdienst om maandelijks gegevens van klanten aan te gaan leveren. De zogenaamde KOI. Alles met  het doel de kinderopvangtoeslagen beter en nauwkeuriger te kunnen toetsen en sturen. Ogenschijnlijk een makkelijk klusje, echter de waarheid is anders gebleken. In de praktijk kost het aanleveren van het maandelijkse (klanten-)bestand de nodige hoofdbrekens. Met name  het punt welke software te gebruiken roept vele vragen op. Ook de tijd die ondernemers kwijt zijn met  extra administratieve handelingen valt behoorlijk tegen. Om ondernemers te steunen, komen wij daarom met een eenvoudige oplossing.
Hoe garanderen wij de beveiliging van de kinderopvang (kind)gegevens?
Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot onder andere je persoonsgegevens. Wij maken hiervoor gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer-verbinding ) waarmee alle informatie die wordt uitgewisseld tussen u en onze applicatie wordt afgeschermd. De applicatie(s) draaien op servers in Europa. Ook de hosting service provider hanteert strikte veiligheidsprocedures onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je persoonsgegevens. Ons beveiliging is op bankniveau om uw gegevens met AES-256 SSL te versleutelen. Dit gebeurt tijdens tijdens verzending als bij opslag in onze beveiligde cloud.
Waar moet ik het rapport aanleveren?
Het gegevensportaal is bedoeld voor het aanleveren van gegevens door: kinderopvangorganisaties; gastouderbureaus. Dat kan op https://gegevensportaal.belastingdienst.nl

90 dagen Zaycare
Gratis

Ontdek hoe echte vrijheid voelt - tijd vrij maken voor de dingen die u én de kinderen gelukkig maken.
Vraag gratis demo aan
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy